slide5.jpg slide4.jpg slide3.jpg slide2.jpg slide1.jpg

WEBSITE CHEMIELINK.NL GELANCEERD

chemielink

Op 4 maart 2016 heeft InnovatieLink de website ChemieLink.nl gelanceerd. Deze website geeft bezoekers een gedetailleerd en actueel overzicht van de dienstverlening van 9 innovationLABs en 5 Centers for Open Chemical innovation, die zich verenigd hebben in het netwerk ChemieLink.

Naast een beschrijving van alle faciliteiten, services, netwerken en financiering op deze locaties, staan ruim 200 innovatieve bedrijven, die zich hier gevestigd hebben, op chemielink.nl vermeld. Ook High Tech Factory maakt hier deel van uit.

Sneller innoveren

Ondernemers in de chemie die op zoek zijn naar een geschikte locatie om hun innovaties te testen of op te schalen, krijgen door deze gebundelde informatie snel inzicht in de mogelijkheden en reeds aanwezige bedrijvigheid. Dat verlaagt de drempel om verdere stappen te ondernemen, wat bijdraagt aan de snelheid van hun innovatieproces.

Voor onderzoekers, studenten, financiers, leveranciers en andere geïnteresseerden in innovatieve chemische bedrijven biedt deze website een eenvoudige ingang om snel informatie te vergaren over innovaties binnen de topsector chemie.

Klik hier om de site te bezoeken!