VAN DEN KROONENBERGPRIJS 2017 VOOR CONVERGENCE

Felix Broens, oprichter van Convergence Industry B.V., ontving op 13 juni jl., de Van den Kroonenbergprijs 2017.

Read more

CHEMIELINK KOMT MET JAARVERSLAG VOL AMBITIES

Het verspreiden van Best Practices, het monitoren van de behoeften van de MKB-bedrijven en het opzetten van een nationaal acceleratorprogramma, gezamenlijke onderzoeksprojecten en evenementen. Het eerste jaarverslag ‘Together Stronger’ van ChemieLink, het netwerk van innovatieve hotspots in de chemie, staat bol van de ambities.

Read more

NANOTECHNOLOGIE IN DE SPOTLIGHTS

Nanotechnologie twente com (002)Twente is één van de meest ondernemende hightech regio’s van Nederland. Van 20 maart t/m 20 april zet Twente.com nanotechnologie in de spotlights. Benieuwd?

Read more

WEBSITE CHEMIELINK.NL GELANCEERD

chemielink

Op 4 maart 2016 heeft InnovatieLink de website ChemieLink.nl gelanceerd. Deze website geeft bezoekers een gedetailleerd en actueel overzicht van de dienstverlening van 9 innovationLABs en 5 Centers for Open Chemical innovation, die zich verenigd hebben in het netwerk ChemieLink.

Read more

CLEANROOM OF LAB HUREN

Of je nou een cleanroom wilt huren of labruimte nodig hebt, inclusief een kantoor op loopafstand van je onderzoeks- of productieruimte, het kan bij High Tech Factory in Enschede!

Read more

5 YEARS NANOLAB MESA+ – 25 YEARS CLEANROOM

NANO ANNIVERSARY: 5 YEARS NANOLAB 5 NOVEMBER 2015 and 25 YEARS CLEANROOM 12 DECEMBER 2015

Read more

MIMETAS Dutch winner “Ideas from Europe”

Jos Joore, MIMETAS, is the Dutch winner of “Ideas from Europe”. He will represent the Netherlands on 20 November at the European final in Luxembourg.

Read more

PRECISIEWERK

Een van de grootste nanotechnologielabs ter wereld staat in Twente! Hier in Enschede worden computerchips gemaakt, maar ook nanocamera’s die de bloedbaan kunnen filmen of sensoren voor in sportschoenen. Read more

FD Special Hightech Materials: Twente hightech regio

Op 3 december jl. verscheen in Het Financieele Dagblad een special over Hightech Materials, waar ook High Tech Factory een bijdrage aan geleverd heeft. De gehele FD-bijlage is te lezen via deze link.
Read more

Nanobedrijven Enschede: size does not matter

Het Financieele Dagblad van 2 november jl., publiceerde een actueel stuk over innovatie in Twente onder de kop “Nanobedrijven Enschede: size does not matter”. Hans de Jongh bezocht High Tech Factory en sprak met een aantal ondernemers. Lees hier het gehele artikel.

get_footer(); ?>