slide5.jpg slide4.jpg slide3.jpg slide2.jpg slide1.jpg

Hans Biesheuvel, voorzitter MKB Nederland, bezoekt High Tech Factory

Op 14 december jl. bezocht Hans Biesheuvel, voorzitter MKB Nederland, High Tech Factory, waarbij hij niet alleen de faciliteit bekeek, maar ook in gesprek ging met een aantal high-tech ondernemers.

Hans Biesheuvel, sinds juni 2011 voorzitter MKB Nederland, was zichtbaar geïnteresseerd in het verhaal achter High Tech Factory en kreeg een goed beeld van de ondernemingen in dit veld. Hij gaf tevens zijn visie op het topsectorenbeleid van de overheid: “Hoewel ik dat liever omschrijf als ondernemerschapsbeleid. Het is belangrijk dat we innovatieve en creatieve industrie zoals die hier gevestigd is, aansporen. Gezien de huidige overheidsfinanciën is het daarom gunstig dat de investering van 2,8 miljard euro van het vorige kabinet overeind is gebleven. Grote industrieën trekken veel aandacht en dat is logisch, maar MKB-beleid gaat verder dan dat”.
Na een korte introductie in het nieuwe gedeelte van High Tech Factory, dat begin 2013 officieel geopend wordt, kreeg Biesheuvel een rondleiding in de cleanrooms, een testlab en een assemblageruimte en ging daarbij in gesprek met drie high-tech ondernemers, Arjen Janssens (www.solmates.nl), Marc van Barneveld (www.uneedle.com) en Daan Bijl (www.smarttip.nl), om zo een indruk te krijgen van wat deze bedrijven bezighoudt.

 

FotoFotoFoto
FotoFotoFoto

Foto     Foto

Voor meer informatie over de rol van MKB Nederland, klik hier.